ehkäpä minun pitäisi kertoa jotakin itsestäni, jotta tietäisitte minkälaisen ihmisen elämästä eksyitte lukemaan.. jos eksyitte. tuskin eksyitte. tuskin teitä on olemassakaan, mahdollisesti kirjoitan vain ja ainoastaan itselleni. OIKEASTI EN OLE NÄIN PESSIMISTINEN.

OIKEASTI:

- olen 17-vuotias.

- asun oulussa (täällä on lunta!)

- asun soluasunnossa mutta elämäni mullistuu (onko tämä edes sana jota voin käyttää tässä yhteydessä?) ensi kuun lopussa kun muutan yksiöön ja saan jääkaapista käyttööni yhden hyllyn sijasta kolme!

- harrastan irkkaamista, musiikin kuuntelua, kivannäköisiä asioita kuten lehtiä ja kuvia ja elokuvia ja huoneita ja värejä ja tekstiileitä ja ihmisiä ja vaatteita ja sellaisia. oikeasti en siis harrasta yhtään mitään.

- suosikkiasioitani ovat juuri nuo kivan- ja hyvännäköiset asiat, poikaystäväni, kaikenlaiset pienet asiat joista voi tulla iloiseksi, se tunne kun voi olla ylpeä itsestään sekä andré wickström.

ELOKUVIA: fight club, reservoir dogs, kill bill (1&2), good bye lenin!, the butterfly effect, saksikäsi edward, pulp fiction, kaunis mieli, lost in translation

MUSIIKKIA: the crash, u-street all stars, ultra bra, zen café, jamie cullum, blur, coldplay, killers, moby, dj slow, slowhill, nicole willis & the soul investigators, moloko, oasis, foo fighters, scandinavian music group, tapani kansa, ultramariini, the odorants, the ark, the cardigans